ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΜΕΝΑ

ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

Γεια σας. Ονομάζομαι Σταύρος Γιούρος του Αντωνίου.
Γεννήθηκα το 1964 στη Νάουσα Ημαθίας στην οποία και κατοικώ και λειτουργώ και την επιχείρησή μου. Τελείωσα το 2Ο Γενικό Λύκειο Νάουσας ( Πρακτικό ) το 1982. Το 1983 παρακολούθησα μαθήματα λογιστικής σε Κέντρο Ελευθέρων Σπουδών, στο οποίο είχα και την πρώτη μου επαφή με τις αντικείμενο του λογιστή από την πρακτική του πλευρά.
Το 1984 εισήχθην στο τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων της Ανώτατης Βιομηχανικής Σχολής Θεσσαλονίκης από το οποίο αποφοίτησα το 1987.

Από μικρό παιδί και συγκεκριμένα από την Τετάρτη Δημοτικού και μέχρι να αποφοιτήσω από το Πανεπιστήμιο βγήκα στην αγορά, εργαζόμενος κυρίως τους καλοκαιρινούς μήνες, όταν σταμάταγε το σχολείο.

Έτσι, εργάστηκα ως πωλητής κουλουριών στο δρόμο, εργάτης σε εργοστάσια κατασκευής ξύλινων τελάρων φρούτων, παραλήπτης φρούτων, υπάλληλος λογιστηρίου σε αγροτικό συνεταιρισμό.

Μετά την αποφοίτησή μου από το τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων της Ανώτατης Βιομηχανικής Σχολής Θεσσαλονίκης και συγκεκριμένα το Νοέμβριο του 1987 εργάστηκα πρώτη φορά ως Βοηθός Λογιστού στο λογιστικό γραφείο του κ. Γρηγορίου Καραγιαννόπουλου μέχρι και τον Νοέμβριο του 1998, οπότε και υπηρέτησα την Στρατιωτική μου θητεία ως Λοχίας μέχρι τον Ιούνιο 1990.

Έπειτα, συνέχισα την εργασία μου στο προαναφερθέν λογιστικό γραφείο και την 1/1/1992 δημιουργήσαμε την Γρ. Καραγιαννόπουλος – Στ. Γιούρος Ο.Ε. η οποία διαλύθηκε το 2006 , λόγω συνταξιοδότησης του Γρ. Καραγιαννόπουλου.

Η εμπειρία και η γνώση απο είχα αποκομίσει από τα ήδη από τα 19, μέχρι εκείνη τη στιγμή, χρόνια ενασχόλησής μου με τη λογιστική, με οδήγησε να ξεκινήσω τη δική μου ατομική επιχείρηση, την οποία διατηρώ μέχρι και σήμερα.

Είμαι μέλος του Οικονομικού Επιμελητηρίου από το 1992, και κάτοχος της άδειας λογιστή φοροτεχνικού, Α΄ Τάξης με αριθμό 21235.

Έχω παρακολουθήσει πάνω από 50 σεμινάρια με αντικείμενα λογιστικά (ΚΒΣ , ΚΦΑΣ, ΕΛΠ, ΔΛΠ), φορολογικά (εισοδήματος), Φ.Π.Α., κοστολόγησης, προϋπολογισμών, χρήσης εμπορικών εφαρμογών (ERP) και μηχανογράφησης.

Ο ΣΤΟΧΟΣ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΜΟΥ

Σε μια εποχή καταιγιστικών υποχρεώσεων για τον κάθε έναν επαγγελματία ή ιδιώτη, και ύπο το καθεστώς ενός έντονα μεταβαλλόμενου φορολογικού περιβάλλοντος, δημιουργείται συνήθως στους ανθρώπους ένα αίσθημα άγχους, αβεβαιότητας και διστακτικότητας.

Για αυτό το λόγο ένα λογιστικό γραφείο οφείλει να έχει την αποστολή να απαλλάσει τους πελάτες του από όλες αυτές τις έγνοιες και να τους παρέχει ολοκληρωμένη στήριξη και κάλυψη αλλά και εξειδικευμένη γνώση.

Η αποστολή του γραφείου μου είναι να προσφέρει στους νυν και μελλοντικούς πελάτες, ολοκληρωμένες υπηρεσίες, με το κλειδί στο χέρι, χωρίς να χρειάζεται να ασχοληθούν με επιπλέον γραφειοκρατικές διαδικασίες παρά μόνο τις απολύτως απαραίτητες.

Επίσης, μέρος αυτής της αποστολής, είναι η συμβουλευτική σε όλους τους πελάτες μας, ώστε να λειτουργούν διαρκώς σε ένα πλαίσιο πλήρους ασφάλειας και ανάπτυξης, γνωστοποιώντας τους πάντοτε, όλες τις καινούριες επιλογές που παρουσιάζονται, για την περαιτέρω πρόοδό τους.

Η ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΜΟΥ

Στο γραφείο μας αγαπάμε πραγματικά αυτό που κάνουμε.

Έχοντας εργαστεί ο ίδιος από μικρό παιδί σε πολλούς παραγωγικούς τομείς, έχω μάθει να δείχνω τον ίδιο τεράστιο σεβασμό απέναντι σε οποιουδήποτε μεγέθους επιχείρηση, από πολύ μικρές έως πολύ μεγάλες, βοηθώντας τις, με βάση τις γνώσεις και την 34χρονη εμπειρία μου, να αξιοποιούν πλήρως τις δυνατότητές τους, να αναπτύσσονται, να εκμεταλλεύονται τις νέες ευκαιρίες που παρουσιάζονται και να πατάνε με σιγουριά, γερά στα πόδια τους.

Δημιουργούμε αληθινές δυνατές σχέσεις με τους ανθρώπους με τους οποίους συνεργαζόμαστε, και όχι με τους αριθμούς. Στο τέλος της ημέρας, αυτό το χαμόγελο του πελάτη μας, είναι η ικανοποίησή μας και η δύναμη που μας ωθεί να συνεχίζουμε με μεγαλύτερο πάθος και ζήλο, όλα αυτά τα χρόνια.

Όραμά μας είναι να οικοδομούμε μακροχρόνιες, ειλικρινείς σχέσεις με τους πελάτες μας, βασιζόμενες στην αμοιβαία εμπιστοσύνη, την αξιοπιστία και την παροχή, από πλευράς μας, υψηλού επιπέδου λογιστικών υπηρεσιών.

Θα χαρώ να σας γνωρίσω, να σας ακούσω και να σας απαντήσω σε ό,τι επιθυμείτε!
Φιλικά,
Σταύρος Αντ. Γιούρος
Οικονομολόγος – Φοροτεχνικός