ΠΩΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΜΕ

Ένα καθεστώς συνεχών αλλαγών στο φορολογικό και ασφαλιστικό σύστημα, πολυνομίας και καταιγισμού νέων πληροφοριών επιφέρει, στις περισσότερες των περιπτώσεων, στους ιδιώτες και τις επιχειρήσεις, μια αδυναμία στην απόλυτη κατανόηση αυτών των αλλαγών.

Αυτή η αδυναμία με τη σειρά της οδηγεί σε μία αβεβαιότητα, ανασφάλεια, δυσκολία προγραμματισμού και λήψης σωστών αποφάσεων.

Με όπλο την πολυετή εμπειρία μου και την αγάπη για το αντικείμενό μου, γίνομαι, μέσω του γραφείου μου, οδηγός ενός ιδιώτη ή μιας επιχείρησης προς το σωστό μονοπάτι που θα επιφέρει ασφάλεια και ανάπτυξη.

Σε πρώτη φάση αφουγκράζομαι τις ξεχωριστές ανάγκες σας, σας κατατοπίζω για ό,τι ισχύει και σας ενημερώνω για τις καλύτερες δυνατές λύσεις σε κάθε πρόβλημά σας, με έναν τρόπο απόλυτα κατανοητό και επεξηγηματικό.

Σε επόμενο βήμα, μαζί, με απλό τρόπο, καθορίζουμε και επιλέγουμε τις βέλτιστες ενέργειες βάσει βημάτων.

Πάντοτε, σας δίνω απαντήσεις σε καθημερινά προβλήματα ή ερωτήσεις που μπορεί να σας απασχολήσουν, και ενεργώ για εσάς, δίνοντας τις καλύτερες δυνατές λύσεις.

Στόχος μου είναι, συνεργαζόμενοι μαζί μου, να είστε απαλλαγμένοι από κάθε μορφής προβληματισμό, ή ενασχόληση με φορολογικά ζητήματα και ελεύθεροι να ασχολείστε μόνο με το αντικείμενό σας ή με άλλα πράγματα, γνωρίζοντας πως βρίσκεστε πάντα σε καλά χέρια.

ΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΜΟΥ

Προς Επιχειρήσεις

Αναλαμβάνουμε Υπηρεσίες (φορολογικές, απασχόλησης προσωπικού κ.α.) προς επιχειρήσεις κάθε τύπου, και μεγέθους (εταιρείες, ατομικές επιχειρήσεις) ανεξαρτήτως κύκλου εργασιών και κατηγορίας Βιβλίων.

Οι υπηρεσίες μας αφορούν, ανεξαρτήτως, όλες τις επιχειρήσεις. Παρόλα αυτά υπάρχει και επιπλέον εξειδίκευση σε κλάδους τεχνικούς και κατασκευών, ανανεώσιμων πηγών ενέργειας (φωτοβολταϊκά, υδροηλεκτρικά έργα), παραγωγικών μονάδων, αγροτικών επιχειρήσεων, τουριστικών και ξενοδοχειακών μονάδων.

Σε Ατομικό και Οικογενειακό επίπεδο

Παρέχουμε στους πελάτες μας όλων των ειδών τις φορολογικές και ασφαλιστικές υπηρεσίες, όπως η έγκαιρη διεκπεραίωση φορολογικών και ασφαλιστικών υποχρεώσεων, η πληρωμή οφειλών, η λήψη κοινωνικών επιδομάτων, βοηθημάτων και επιδοτήσεων που δικαιούνται, με ασφάλεια και εχεμύθεια.

Απευθυνόμαστε σε οικογένειες, ανέργους, μισθωτούς, συνταξιούχους, αγρότες, σε κατοίκους του εσωτερικού και του εξωτερικού.

Γενικά

Επιπλέον υπηρεσίες που παρέχουμε, αφορούν Ένταξη και Υλοποίηση σε επενδυτικά προγράμματα ΕΣΠΑ, τον Αναπτυξιακό Νόμο, Leader.

ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΤΕΙΤΕ ΜΕ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΜΟΥ

Για 2 λόγους. Λόγω της επαγγελματικής μου κατάρτισης και πολύχρονης εμπειρίας, είναι ο πρώτος λόγος, που πιστοποιείται και από την μακρά μου πορεία στον χώρο.

Εκτός από αφοσιωμένοι επαγγελματίες όμως, είμαστε και άνθρωποι. Για αυτό ο δεύτερος λόγος που είναι εξίσου σημαντικός είναι, πως στο γραφείο μου, σας κοιτάμε στα μάτια, σας ακούμε, αφουγκραζόμαστε τις ανάγκες και τα προβλήματά σας, σκύβουμε πάνω από αυτά και δεν σηκωνόμαστε μέχρι να λυθούν 100%. 

Στη συνέχεια είμαστε ευλαβικά και με εχεμύθεια, πάντα δίπλα σας.

Μας αρέσουν τα καινούρια, μας αρέσουν τα δύσκολα. Για αυτό φροντίζουμε, να ενημερωνόμαστε διαρκώς και να χρησιμοποιούμε την τεχνολογία προς όφελός σας.

Τέλος, οι αμοιβές μας ορίζονται βάσει απασχόλησης και δεν είναι ενιαίες για όλους.

Θα χαρούμε να σας γνωρίσουμε!